De foto's van Raf Van den Bogaert worden slechts in beperkte aantallen en met de grootste zorg gereproduceerd. Alle foto's zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, met of zonder inlijsting.  

Elke foto wordt ook geleverd met een genummerd certificaat, ondertekend door de fotograaf. Dit document bevestigt dat het begeleidende kunstwerk een echte en authentieke fine art print in beperkte oplage is, rechtstreeks gemaakt van het origineel van de artiest. De artiest verklaart dat de afdruk strikt is geproduceerd in overeenstemming met de editiegegevens die op dit certificaat worden vermeld. Het copyright van het originele kunstwerk en de print worden bewaard door de artiest. De oplage die hier wordt vermeld, heeft alleen betrekking op de grote prints en omvat niet het gebruik van de foto's voor publicatie in boeken, ansichtkaarten, tijdschriften en kranten. 

De artiest geeft een beperkte licentie aan de eigenaar van de print voor zijn of haar eigen weergave en plezier. De eigenaar van de Print mag deze niet kopiëren of weergeven in een ander formaat dan de Print zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de kunstenaar. De eigenaar van de afdruk mag de afdruk aan een andere partij verkopen of schenken en de beperkte licentie en beperkingen zijn van toepassing op die partij.

 

Let op: Bij bestelling van een print kan de productie en inlijsting ongeveer 4 weken duren. De prijs van een al dan niet ingelijste foto is exclusief de kosten van verzending, verpakking en verzekering.